Er du vores nye ungdomstræner?

Nyheder fra ungdom
23. marts 2012 - 14:09 af: Kim Sindahl

Vi har i øjeblikket stor søgning af nye medlemmer til vores klub, specielt i ungdomsafdelingen.

Er du vores nye ungdomstræner?

Om det er fordi at der er flyttet flere børnefamilier til København eller om det er fordi at vi er en del af en af verdens bedste børne- og ungdoms uddannelser hvad angår fodbold, ved vi ikke. Men vi kan kort sige at vi følger DBU’s anbefalinger om børne- og ungdomsfodbold hvilket afstedkommer at fodbold bliver spillet på børnenes præmisser og ikke de voksnes.

Derfor beder vi dig om hjælp for at kunne optage nye medlemmer og stadig servicere allerede indmeldte medlemmer. Vi mangler trænere, ledere til vores hold og administrativt personale til vores udvalg, som kan hjælpe med at holde et højt service niveau i vores klub.

For tiden mangler vi trænere til følgende årgange:
2 trænere til årgang ’94
2 trænere til årgang ’97
1 træner til årgang ’00
2 trænere til årgang ’01
1 træner til årgang ’02
2 trænere til årgang ’03
2 trænere til at starte en pigeafdeling op.

Derudover mangler vi holdledere til alle kamphold, som kan hjælpe med at samle hold til kampe samt gennemføre samme. I de fleste tilfælde udfylder forældrene disse roller, men vi ser også gerne andre familiemedlemmer, bekendte eller andre af klubbens spillere, der vil give et beskedent bidrag af deres tid til vores børn.

Skulle ovenstående have vakt din interesse må du gerne kontakte mig via klubbens mailadresse, osterbro@osterbro-if.dk, for en nærmere samtale.

På Ungdomsudvalgets vegne

Kim Sindahl